B-ajokortti opetusluvalla

Opettajan paketti: Opetusluvalla opettamaan: opettajan eväät opetuslupaopetukseen -kirjan (23 €) uunituore painos ilmestyi elokuussa. Kirja on jo 12 vuoden ajan vakiintunut opetusluvalla B-ajokorttia opettavien mainioksi apuvälineeksi. Kirjasta on aiemmin ilmestynyt 11 loppuunmyytyä painosta. Uudessa painoksessa on mukana 100 harjoitustehtävää, jotka valmentavat opettajan kokeessa kysyttäviin opetuslupakysymyksiin.

Oppilaan paketti: Oppilaan pakettiin kuuluu Autokoululiiton tuottama Autokoulun oppikirja+Lisenssi eAutokouluun (43 €) sekä Autokoulun Työkirja (11 €). eAutokoulu on monipuolinen opetus- ja harjoitteluympäristö. Teoriakoeharjoitteluohjelman lisäksi eAutokoulu sisältää opetusta tukevia videokursseja ja tasotestejä. Palvelut ovat suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä. Lisenssi on voimassa kaksi vuotta.

Autopaketti: Poljinpaketissa (135 euroa) on mukana poljin, sivupeili, sisäpeili ja magneettikolmio. Poljinpaketin voi myös vuokrata edullisesti.

Tuotteiden tilaaminen on helppoa lomakkeella.

Tmi Karvatassu on toimittaja Erkki Karvasen oma yritys. Karvatassu on tuottanut ja välittänyt jo 12 vuoden ajan laadukkaita oppimateriaaleja henkilöauton (B-ajokortti) ja mopokortin opetuslupaopetukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Ajankohtaista

Muuttuneita säädöksiä vuonna 2016

23.5.2016
KUVAKOKEIDEN HYVÄKSYMISRAJAT MUUTTUVAT 1.6.2016 Kesäkuun 2016 alusta oppilaalla saa olla B-kokeessa enintään seitsemän virhettä 50... Lue lisää »

Suosittele meitä