Ajokortti opetusluvalla

Opettajan paketti B-opetukseen: Opettaja tarvitsee Opetuslupakirjan (23 €), jonka mukana saa harjoittelutehtävät opettajalta kysyttäviin opetuslupakysymyksiin. (HUOM! Opetusluvalla opettamaan 2014 -kirja on loppuunmyyty. Uusi painos on tekeillä ja on parin viikon päästä saatavana pdf-tiedostona. Opetuslupakysymykset voi jo nyt tilata erillisenä monisteena).

Oppilaan paketti: Oppilaan pakettiin kuuluu Autokoulun oppikirja+Lisenssi eAutokouluun (43 €) sekä työkirja (11 €). eAutokoulu sisältää videokursseja, tasotestejä ja teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelman. Palvelut ovat suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä. Lisenssi on voimassa kaksi vuotta.

Autopaketti: Poljinpaketissa (135 euroa) on mukana poljin, sivupeili, sisäpeili ja magneettikolmio. (Poljinpaketin voi myös vuokrata edullisesti)

Tuotteiden tilaaminen on helppoa lomakkeella.

Tmi Karvatassu on toimittaja Erkki Karvasen oma yritys. Karvatassu on tuottanut ja välittänyt jo 12 vuoden ajan laadukkaita oppimateriaaleja henkilöauton (B-ajokortti) ja mopokortin opetuslupaopetukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Ajankohtaista

Muuttuneita säädöksiä vuonna 2016

23.5.2016
KUVAKOKEIDEN HYVÄKSYMISRAJAT MUUTTUVAT 1.6.2016 Kesäkuun 2016 alusta oppilaalla saa olla B-kokeessa enintään seitsemän virhettä 50... Lue lisää »

Suosittele meitä