Oppimateriaalit B-ajokorttia varten    

Opetusluvalla opettamaan: opettajan eväät opetuslupaopetukseen

  • Opettajan työväline, joka sisältää ohjeistuksen opetuslupaopetukseen, teoriaopetuksen tuntisuunnitelman ja ajo-opetusohjeet sekä 100 kpl harjoitustehtäviä OL-kokeeseen.
  • Sivukoko A4, 120 sivua, ISBN 978-952-67902-2-0
  • Kirja ilmestyi elokuussa 2016

Opetusluvalla opettamaan -opaskirja on vakiintunut opetusluvalla B-ajokorttia opettavien mainioksi apuvälineeksi. Kirjasta on aikaisemmin ilmestynyt 11 loppuunmyytyä painosta. Opetuslupaopettajan kokeen harjoittelua varten voit ostaa Autokoululiiton eAutokoululisenssin. Opetuslupakirja maksaa 23 euroa (+toim.maksu). Opetuslupakirjan + eAutokoululisenssin saat 39 eurolla (+toim.maksu). 

Kaikki kirjassa annetut ohjeet ovat käytännössä testattuja. Oppaan kirjoittaja on itse opettanut opetusluvalla B-ajokortin haltijoiksi kolme lastaan, kaksi poikaa ja yhden tytön.

Oppilaan materiaali: Autokoulun oppikirja + lisenssikoodi eAutokouluun sekä työkirja

     

  • Autokoulun oppikirja. ISBN 978-952-5247-36-7, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 240. Uusin painos on ilmestynyt syksyllä 2016. Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Oppikirja on saatavana suomen-, ruotsin-, englannin ja venäjänkielisenä.
  • Autokoulun työkirja. ISBN 978-952-5247-39-8, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 46.  Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Työkirja on saatavana suomen-, ruotsin-, englannin ja venäjänkielisenä.

Autokoulun oppikirja ja työkirja tukevat oppilaan omatoimista opiskelua. Oppikirjan mukana tuleva lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun ja lisäksi eAutokoulu sisältää opetusta tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto ja materiaali on suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielistä.

Suomenkielinen oppilaan paketti maksaa 48 euroa (+toim.maksu), ruotsinkielinen 50 euroa (+toim.maksu) sekä englannin- ja venäjänkieliset 60 euroa (+toim.maksu).

B-lisenssi on henkilökohtainen ja voimassa koko oppilaan opiskeluajan. Voit ostaa myös pelkän lisenssin, jos sinulla on jo Autokoulun oppikirja. Myös opettajalle kannattaa ostaa oma lisenssi, jos hän tarvitsee teoriakoeharjoittelua opettajan koetta varten. Erillinen lisenssi maksaa 29 euroa.

Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä eväitä väliaikaisen kortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen. Työkirjassa on kysymyksiä, joiden avulla opettaja ja oppilas voivat arvioida oppilaan valmiutta siirtyä ajo-opetuksen eri vaiheesta toiseen, esimerkiksi mitä oppilaan tulee hallita ennen taajama- tai maantieliikenneopetukseen siirtymistä. Työkirja sisältää 200 harjoitustehtävää B-teoriakokeessa kysyttävistä aihealueista. Lisäksi työkirjassa on valmiit pohjat ajopäiväkirjalle, jota pidetään ajokortin saamisen jälkeen harjoitteluvaiheen aikana (mm. kuljettajana toimimisen arvioimiseen, polttoaineen kulutusseurantaan, onnistuneen ja epäonnistuneen ajomatkan kuvailuun sekä vaaratilanneanalyysiin).

Liikenneturvallisuus on Sinun henkilökohtainen valintasi.

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä