Oppimateriaalit mopokorttia varten   

Opettajan materiaali: Mopolla liikenteeseen – ohjeita mopo-opetukseen

  • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen on Liikenneopettaja Ilkka Huimasalon kirjoittama opettajan työväline, joka sisältää ohjeistuksen mopo-opetukseen, tuntisuunnitelmat teoriaoppitunneille sekä mopon käsittely- ja ajo-opetusohjeet. 
  • Ilmestyi 2012. Kirjan mukana tulee päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista.
  • Sivukoko A4, sivumäärä 52, ISBN 978-952-99353-9-0

OL-kokeen harjoittelu: Tilaussivulta voi ostaa pdf-monisteen, joka sisältää 60 kpl harjoitustehtäviä Opetuslupaopettajan teoriakokeen OL-osioon (osiossa kysytään 20 kysymystä opetuslupaopetuksen sisällöistä ja opetuksen tavoitteista). Opettajalta kysyttävien kuvallisten ja sanallisten mopotehtävien (AM120) harjoittelua varten opettaja voi käyttää oppilaan pakettiin sisältyvää eAutokoululisenssiä. Mopo-opettajan materiaali maksaa yht. 15 euroa (+toim.maksu).

Oppilaan materiaali: Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssikoodi eAutokouluun

  • Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja. ISBN 978-952-5247-30-5, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 144. Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Kirja on saatavana suomen- ja ruotsinkielisenä.

Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja tukee oppilaan omatoimista opiskelua. Oppikirjan mukana tuleva lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun ja lisäksi eAutokoulu sisältää opetusta tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto ja materiaali on suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielistä. Mopolisenssiä voi käyttää koko oppilaan opiskeluajan. (Huomaa kuitenkin, että eAutokoulun teoriakoeharjoitteluohjelma sulkeutuu automaattisesti 90 vuorokauden kuluttua siitä kun oppilas on läpäissyt ohjelmassa olevan esiteoriakokeen viisi kertaa).

Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssi eAutokouluun maksavat yht. 39 euroa (+toim.maksu). Erillinen lisenssi maksaa 29 euroa.

T-kortti: Jos haluat suorittaa mopokortin yhteydessä myös traktorikortin, niin samalla lisenssillä pääset harjoittelemaan myös eAutokoulusta löytyviä T-harjoitustehtäviä.

Liikenneturvallisuus on Sinun henkilökohtainen valintasi.

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä