NYT EDULLISET ALEHINNAT!

Palveluseteli virtuaaliautokouluun

Oppilaan pakettiin kuuluu palveluseteli, jolla voi suorittaa virtuaaliautokoulussa joko pakollisen Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittavan 4 tunnin koulutuksen tieliikenteen perusteista tai Pakolliseen riskikoulutukseen sisältyvät 4 teoriaoppituntia. Palvelusetelin myötä saat kahdeksi vuodeksi käyttöösi sähköisen Autokoulun oppikirjan, sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten sekä neljä ylimääräistä, vapaaehtoista virtuaalioppituntia teoriaopiskelusi tueksi. Harjoitustehtäviä on yli 1000 kpl ja ne on linkitetty sähköiseen oppikirjaan niin, että pääset heti tarkistamaan asian oppikirjasta. Palveluseteli maksaa 69 euroa (alehinta 62,10 euroa). Jos tarvitset sekä EAS-tunnit että riskikoulutuksen teoriaopetuksen, niin pluspalveluseteli maksaa 109 euroa (alehinta 98,10 euroa).

Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tunneille osallistumisesta saa autokoulun antaman todistuksen. Oppitunteja pidetään useamman kerran viikossa. Oppilas saa tilauksen maksamisen jälkeen ohjeet ja kirjautumistunnukset etäteoriatunnille. Virtuaalioppituntien opetuksesta vastaa Antin Autokoulu.

Tieliikenteen perusteet -koulutus (EAS)

Jokaisen ensimmäistä moottoriajoneuvon ajokorttia suorittavan on suoritettava pakollinen neljän tunnin teoriakoulutus tieliikenteen perusteista (EAS-koulutus). Koulutusta ei voi antaa opetusluvalla, vaan se on suoritettava aina autokoulussa. (Jos sinulla on ennestään traktori-, mopo- tai kevarikorttia, niin kurssia ei tarvitse käydä).

Koulutuksessa annetaan perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Tunteja on tarjolla sekä suomen että englannin kielillä!

EAS-teoriatuntien sisältö on seuraava:

 • L1 Kuljettajaopetus ja oppimisympäristö
 • L2 Kuljettajaopetuksen tavoitteiden tasot (GDE- malli)
 • L3 Vastuullisen kuljettajan perustaidot ja liikenteen vuorovaikutus
 • L4 Liikenneympäristö, liikenteenohjaus, riskit ja liikenneturvallisuus

HUOM! Kun tilaat palvelusetelin, saat lisäksi mahdollisuuden suorittaa virtuaalisesti ILMAISEKSI neljä täydentävää teoriatuntia:

 • B1 Ajokorttiluokkakohtaiset erityispiirteet ja kuljettajantutkinto
 • B2 Ajolinjat ja ajovuorot risteyksissä
 • B3 Ajaminen taajamaliikenteessä ja pysäköinti
 • B4 Ajaminen maantieliikenteessä ja ohittaminen

EAS-kurssille osallistuneen Edit'in palaute oppitunneista syksyllä 2018: "Oli tosi kivasti toteutettu tunnit ja pidin siitä, että oppilaita pidettiin aktiivisena ottamalla mukaan keskusteluun."

Riskikoulutuksen teoriatunnit

Riskikoulutus on pakollinen koulutus kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttia. Koulutukseen kuuluu 4 tuntia teoriaopetusta (ja 4 tuntia ajo-opetusta) ja ne suoritetaan kaikki autokoulussa. Niitä ei voi siis suorittaa opetusluvalla.

Teoriatunnit voi suorittaa virtuaalisesti etäteorioina tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tuntien sisältö on seuraava:

 • R1 Liikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa
 • R2 Auton turvallisuusvarusteet ja älylaitteet
 • R3 Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa
 • R4 oman ajokyvyn hallinta (sisäiset riskit)

Tunteja on tarjolla sekä suomen että englannin kielillä!

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä