Oppimateriaalit B-ajokorttia varten    

Opetusluvalla opettamaan: opettajan eväät opetuslupaopetukseen

  • Opettajan työväline, joka sisältää ohjeistuksen opetuslupaopetukseen, teoriaopetuksen tuntisuunnitelman ja ajo-opetusohjeet.
  • Kirjan mukana tulee nelisivuinen päivitysmoniste, missä selvitetään 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutukset opetuslupaopetukseen.
  • Sivukoko A4, 120 sivua, ISBN 978-952-67902-2-0
  • Kirja ilmestyi elokuussa 2016

Opetusluvalla opettamaan -opaskirja on vakiintunut opetusluvalla B-ajokorttia opettavien mainioksi apuvälineeksi. Kirjasta on aikaisemmin ilmestynyt 11 loppuunmyytyä painosta. Opetuslupaopettajan kokeen harjoittelua varten voit ostaa Autokoululiiton eAutokoululisenssin. Opetuslupakirja maksaa 23 euroa (+toim.maksu). 

Kaikki kirjassa annetut ohjeet ovat käytännössä testattuja. Oppaan kirjoittaja on itse opettanut opetusluvalla B-ajokortin haltijoiksi kolme lastaan, kaksi poikaa ja yhden tytön.

Tässä erään asiakkaan palaute opettajan materiaalista marraskuulta 2017: "Terve! Ajattelin kiittää hyvästä opetusmateriaalista. Aloittelen kohta jo kolmannen lapsemme ajo-opetusta ja tilasin ennen omaa tenttiä jälleen paketin opiskelua varten teiltä. Vaikka kokemusta on liikenteesä jo vuodesta -82 ja ammatinkin puolesta paljon tien päällä joutunut olemaan, niin täytyy jälleen todeta, että opetuspaketin valmistelevat videot ja tehtäväharjoitukset, sekä kirjan opettajaosuuden kertaaminen, olivat korvaamaton apu koetta tehdessä. Koe meni yhdellä virheellä ja kokeeseen oli mukava, vaikkakin ainahan se jännittää, mennä, kun oli erittäin hyvä materiaali harjoitteluun. Kiitos teille ja Oikein Hyvää Alkutalven Jatkoa". Arto V., Kitee

Oppilaan materiaali: Autokoulun oppikirja + lisenssikoodi eAutokouluun sekä työkirja

     

  • Autokoulun oppikirja. ISBN 978-952-5247-36-7, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 240. Uusin painos on ilmestynyt syksyllä 2016. Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Oppikirja on saatavana suomen-, ruotsin-, englannin ja venäjänkielisenä.
  • Autokoulun työkirja. ISBN 978-952-5247-39-8, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 46.  Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Työkirja on saatavana suomen-, ruotsin-, englannin ja venäjänkielisenä.

Autokoulun oppikirja ja työkirja tukevat oppilaan omatoimista opiskelua. Oppikirjan mukana tuleva lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun ja lisäksi eAutokoulu sisältää opetusta tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto ja materiaali on suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielistä.

Suomenkielinen oppilaan paketti maksaa 48 euroa (+toim.maksu), ruotsinkielinen 50 euroa (+toim.maksu) sekä englannin- ja venäjänkieliset 60 euroa (+toim.maksu).

B-lisenssi on henkilökohtainen ja voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta. Voit ostaa myös pelkän lisenssin, jos sinulla on jo Autokoulun oppikirja.

Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin ja ajo-opetuksen tasoarviointeihin. Työkirjassa on kysymyksiä, joiden avulla opettaja ja oppilas voivat arvioida oppilaan valmiutta siirtyä ajo-opetuksen eri vaiheesta toiseen, esimerkiksi mitä oppilaan tulee hallita ennen taajama- tai maantieliikenneopetukseen siirtymistä. Työkirja sisältää 200 harjoitustehtävää B-teoriakokeessa kysyttävistä aihealueista. Lisäksi työkirjassa on valmiit pohjat ajopäiväkirjalle, jota pidetään ajokortin saamisen jälkeen harjoitteluvaiheen aikana (mm. kuljettajana toimimisen arvioimiseen, polttoaineen kulutusseurantaan, onnistuneen ja epäonnistuneen ajomatkan kuvailuun sekä vaaratilanneanalyysiin).

Liikenneturvallisuus on Sinun henkilökohtainen valintasi.

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä