NYT EDULLISET ALEHINNAT!

Oppilaan teoriakoeharjoittelu + sähköinen oppikirja

Ostaessaan palvelusetelin pakolliseen virtuaaliopetukseen oppilas saa samalla käyttöönsä kahdeksi vuodeksi sähköisen oppikirjan sekä sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten. Harjoitustehtäviä on yli 1000 kpl ja ne on linkitetty sähköiseen oppikirjaan niin, että pääset heti tarkistamaan asian oppikirjasta. Palveluseteli maksaa 69 euroa (alehinta 62,10 euroa). 

Sähköinen teoriakoeharjoitteluohjelma on käytössä useissa autokouluissa. Ohjelman avulla teoriakoeharjoittelu ja itseopiskelu onnistuu netissä. Kirjan osiot on kytketty suoraan harjoittelutehtäviin, joten kirja tulee luettua ikään kuin siinä sivussa samalla kun harjoittelet. HUOM! Oppikirja on vain suomen kielellä.

Ohjelman sisältö

  • B-teoriakoeharjoitus (vastaa Traficomin oikeaa koetta)
  • Tilanneharjoitukset kuvasarjoina
  • Liikennemerkkiharjoitukset
  • Sanalliset harjoitukset
  • Yli 1000 tehtävää!
  • Sähköinen oppikirja (vain suomeksi) joka on linkitetty kätevästi harjoittelukysymyksiin
  • Kaikki harjoitukset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi

Ohjelma toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Vain teoriakoeharjoittelulisenssi

Jos et tarvitse mitään muuta kuin teoriakoeharjoittelun, niin voit ostaa erillisen Autokoululiiton julkaiseman lisenssin. Lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun ja lisäksi eAutokoulu sisältää opetusta tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto ja koemateriaali on suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielistä. B-lisenssi on henkilökohtainen ja voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta. Lisenssi maksaa 29 euroa (alehinta 17,40 euroa).

  

Oppikirja ruotsinkielisille ja venäjän kielisille oppilaille

Ruotsin- tai venäjänkielinen oppilas voi ostaa käyttöönsä omakielisen Autokoulun oppikirjan ja työkirjan. Ne tukevat oppilaan omatoimista opiskelua. Oppikirjan mukana tuleva lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto.

Ruotsinkielinen oppikirja + harjoittelulisenssi + työkirja maksaa 50 euroa (alehinta 30 euroa) (+toim.maksu) sekä venäjänkieliset vastaavat 60 euroa (alehinta 36 euroa) (+toim.maksu). B-lisenssi on henkilökohtainen ja voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta.

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä