Oppimateriaalit mopokorttia varten   

Opettajan materiaali: Mopolla liikenteeseen – ohjeita mopo-opetukseen

  • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen on Liikenneopettaja Ilkka Huimasalon kirjoittama opettajan työväline, joka sisältää ohjeistuksen mopo-opetukseen, tuntisuunnitelmat teoriaoppitunneille sekä mopon käsittely- ja ajo-opetusohjeet. 
  • Ilmestyi 2012. Kirjan mukana tulee päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista.
  • Sivukoko A4, sivumäärä 52, ISBN 978-952-99353-9-0

OL-kokeen harjoittelu: Tilaussivulta voi ostaa pdf-monisteen, joka sisältää 60 kpl harjoitustehtäviä Opetuslupaopettajan teoriakokeen OL-osioon (osiossa kysytään 20 kysymystä opetuslupaopetuksen sisällöistä ja opetuksen tavoitteista). Opettajalta kysyttävien kuvallisten ja sanallisten mopotehtävien (AM120) harjoittelua varten opettaja voi käyttää oppilaan pakettiin sisältyvää eAutokoululisenssiä. Mopo-opettajan materiaali maksaa yht. 15 euroa (+toim.maksu).

Oppilaan materiaali: Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssikoodi eAutokouluun

  • Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja. ISBN 978-952-5247-30-5, sivukoko 220 x 246 mm, sivumäärä 144. Julkaisija Suomen Autokoululiitto. Kirja on saatavana suomen- ja ruotsinkielisenä.

Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja tukee oppilaan omatoimista opiskelua. Oppikirjan mukana tuleva lisenssikoodi mahdollistaa täysipainoisen teoriakokeiden harjoittelun. Teoriakoeharjoittelun lisäksi eAutokoulu on monipuolinen opiskelu- ja harjoitteluympäristö, sillä siihen sisältyy opetusta tukevia videokursseja ja tasotestejä. Voit katsoa eAutokoulussa oppitunteihin liittyviä opetusvideoita. Kun olet opiskellut jonkin aikaa, voit aloittaa tasotestien tekemisen. Testin perusteella saat opintosuosituksia, mistä aiheista ja miltä oppikirjan sivuilta sinun kannattaa opiskella lisää. Materiaalin on julkaissut Suomen Autokoululiitto ja materiaali on suomen ja ruotsin kielistä (koeharjoittelu myös englanniksi ja venäjäksi). Mopolisenssiä on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun.

Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssi eAutokouluun maksavat yht. 39 euroa (+toim.maksu). Erillinen lisenssi maksaa 29 euroa.

T-kortti: Jos haluat suorittaa mopokortin yhteydessä myös traktorikortin, niin samalla lisenssillä pääset harjoittelemaan myös eAutokoulusta löytyviä T-harjoitustehtäviä.

Liikenneturvallisuus on Sinun henkilökohtainen valintasi.

Hinnat ja tilaukset.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä