Yksityishenkilöiden tilaukset

Valitse tilattavat tuotteet sekä maksu- ja toimitustapa (ks. vaihtoehdot alla). Voit kopioida haluamasi toimitussisällöt alla olevasta erittelystä. Täydennä yhteystietosi lomakkeeseen huolellisesti. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Valitse tilattavat tuotteet ja kappalemäärä:

B-opetuslupaopetus

 • Opetusluvalla opettamaan -kirja 23 € (+toim.kulut, kirje)
  Opetusluvalla opettamaan -kirja pitää sisällään perustiedot opetuslupaopetuksen järjestämisestä, B-oppituntien sisällöistä ja ajo-opetuksen järjestämisestä. 120 sivua. Kirjan mukana tulee nelisivuinen päivitysmoniste 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutuksista opetuslupaopetukseen.

  Määrä:

 • Päivitysmoniste 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutuksista B-opetuslupaopetukseen 5 €.
  Opetuslupakirjan aikaisemmin ostanut henkilö saa päivitysmonisteen pyytäessään veloituksetta. Toimitus sähköpostin liitteenä tai muun tilauksen yhteydessä ilman toimitusmaksua.

  Määrä:

 • Autokoulun oppikirja + B-lisenssikoodi eAutokouluun 39 € (+ toim.kulut, pkt). Autokoulun oppikirjan mukana tulee aina yksi kappale lisenssejä eAutokouluun. Oppikirjan ja eAutokoulun on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua.

  Määrä:

 • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 €
  eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä (suomen ja ruotsin kielisinä) sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan (koetehtävät suomen-, ruotsin, englannin ja venäjän kielisinä). eAutokoulussa on mukana myös B-opetuslupaopettajan OL-tehtävien harjoituksia (suomenkielisinä). Lisenssi on henkilökohtainen ja se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Jos tilaat pelkän lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua.

  Määrä:

 • Autokoulun työkirja 9 € (+ toim.kulut, kirje). Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 46 sivua.

  Määrä:

 • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 49 €
  Yhdellä palvelusetelillä saat 4 tunnin opetuskokonaisuuden Antin Autokoulun tarjoamaan virtuaaliopetukseen. Tunneille osallistumisesta saa autokoulun antaman todistuksen. HUOM! Ilmoita tilauksen yhteydessä palveluseteliä käyttävän oppilaan nimi, osoite ja henkilötunnus, jotta voin toimittaa hänelle liikenneopettajan allekirjoittaman todistuksen koulutukseen päätyttyä (näitä tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen).
  Voit käyttää palveluseteliä seuraaviin virtuaaliopetustunteihin:
    -  Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittava 4 tunnin koulutus tieliikenteen perusteista (myös englanniksi)
    -  Pakolliseen riskikoulutukseen sisältyvät 4 teoriaoppituntia (myös englanniksi)
    -  Henkilöauton perusteet: 4 vapaaehtoista lisäoppituntia B-koulutukseen
    -  Mopon ja mopoauton perusteet: 4 vapaaehtoista lisäoppituntia mopo (AM120) -koulutukseen
    -  Uuden kuljettajan ajokieltoon määräämiseen liittyvä 4 tunnin pakollinen lisäkoulutus
  Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (+ toim.kulut, pkt)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua.

  Määrä:

 • Bilskolans arbetsbok 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  Ruotsinkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

 • Driving School Theory Book + B-License code engl.kielinen 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  Englanninkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua. 

  Määrä:

 • Driving School Workbook 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  Englanninkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

 • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  Venäjänkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua. 

  Määrä:

 • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  Venäjänkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

Opetuslupa-auton varustus

Ostettavat tuotteet

 • PAKETTITARJOUS Fixus-opetuspoljin + sisäpeili + sivupeili + kolmio YHT 155 € (hinnanmuutos 7.9.2018 alkaen; sis. muut toim.kulut, mutta jos toimitustapa postiennakko, niin postiennakkolisä +5 € peritään)
  Pakettiin sisältyvät opetuslupa-autossa tarvittavat varusteet. (Paketissa on oletuksena ruuveilla auton omaan sivupeiliin kiinnitettävä malli, mutta jos haluat aisoilla ja remmeillä kiinnitettävän sivupeilin (lisämaksu +5 €), niin laita siitä sähköpostia.)

  Määrä:

 • Fixus-opetuspoljin  135 € (+ toim.kulut, hinnanmuutos 7.9.2018 alkaen)
  Fixus-poljin on opetuslupa-autoja varten kehitetty poljin. Uudistunut Fixusmalli on entistäkin varmatoimisempi. Uudessa mallissa poljinosa on asennettu valmiiksi rintapeltiä vasten tulevaan rautalevyyn. Tarkemmat kiinnitysohjeet löydät täältä.

  Määrä:

  Magneettikolmio 3 € (toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 180 mm.

  Määrä:

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (+ toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 248 mm.

  Määrä:

 • Sisäpeili 180x55 mm 5 € (+ toim.kulut, pkt)
  Tuulilasiin imukupilla asennettava malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 11 € (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 5 € (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin ruuveilla kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen 15 € (+toim.kulut, kirje)
  Jos olet hankkinut kaveriltasi käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin, voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.

  Määrä:

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (+toim.kulut, pkt)
  Jos olet ostanut käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri ja rikkoutunut suojaputki, niin voit ostaa vaihtovaijerin suojaputken kanssa; voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.

  Määrä:

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja 15 € (+ toim.kulut, kirje)
  Liikenneopettaja Ilkka Huimasalon teos mopo-opetusta antaville. 52 sivua. Kirjan mukana tulee päivitysmoniste, missä selvitetään 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutukset mopo-opetuslupaopetukseen (työn alla, toimitetaan jälkilähetyksenä sähköpostiin)

  Määrä:

 • Mopo-opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 49 €
  Yhdellä palvelusetelillä saat 4 tunnin opetuskokonaisuuden Antin Autokoulun tarjoamaan virtuaaliopetukseen. Tunneille osallistumisesta saa autokoulun antaman todistuksen. Voit käyttää palveluseteliä seuraaviin mopo-opetuslupaopetusta tukeviin virtuaaliopetustunteihin:
    -  Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittava 4 tunnin koulutus tieliikenteen perusteista (myös englanniksi)
    -  Mopon ja mopoauton perusteet: 4 vapaaehtoista lisäoppituntia mopo (AM120) -koulutukseen
  Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

  Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (+ toim.kulut)
  Likaa ja vettä hylkivästä pahvista tehty mopo-opetuskolmio.

  Määrä:

 • Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssikoodi eAutokouluun 38 € (+ toim.kulut, kirje). eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Oppikirjan ja eAutokoulun on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 144 sivua. HUOM! eAutokoulussa on mukana myös traktorikortin suorittamiseen valmentavat T-tehtävät.

  Määrä:

 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (+ toim.kulut, kirje)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 144 sivua. HUOM! eAutokoulussa on mukana myös traktorikortin suorittamiseen valmentavat ruotsinkieliset T-tehtävät.

  Määrä:

 • Erillinen mopolisenssi eAutokouluun 29 €
  eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä (suomen ja ruotsin kielisinä) sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan (koetehtävät suomen-, ruotsin, englannin ja venäjän kielisinä). Lisenssi on henkilökohtainen ja se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Jos tilaat pelkän lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua.

  Määrä:

Valitse toimitustapa:

pankkiin etukäteen maksettava maksu ja ja sen jälkeen postitus: Pankkimaksulla tilatut tuotteet lähtevät seuraavana päivänä, kun suoritus on tullut tilille.
kirjepostitus postin välityksellä 5 €, pakettitoimitus Matkahuollon välityksellä 10 €.
* tuotteen perässä mainitaan onko kyseessä kirje- vai pakettitoimitus
* jos tilaat samanaikaisesti useampia tuotteita, niin kaikki tuotteet toimitetaan samassa toimituksessa yhdellä toimitusmaksulla
* saat Matkahuollon välityksellä tulevista paketeista tilausvahvistuksen yhteydessä tiedon paketin noutopaikasta (mm. Siwa, Valintalo, Sale, R-Kioski) ja noutopiste lähettää sinulle myös tekstiviestin paketin saapumisesta noutopaikkaan.

postiennakkolisä +5 €. Jos haluat toimituksen postiennakolla, niin toimitusmaksuun lisätään postiennakkolisä +5 €. Postiennakkotuotteet lähtevät matkaan tilausta seuraavana arkipäivänä.

Toivotan Sinulle hyviä ajo-opetushetkiä ja lämmintä Armon auringon paistetta elämääsi! Jos ruksaat oheisen ruudun, niin lähetän Sinulle opetusmateriaalin mukana ilmaiseksi ”Elämäsi muutos on mahdollinen” -kirjasen, joka kertoo, mitä siunaus on tarkoittanut eräiden ihmisten elämässä.

”Elämäsi muutos on mahdollinen” on yhteiskristillisissä kaupunkimissioissa käytetty kirjanen, jossa yksityisten ihmisten lyhyitä todistuksia siitä miten heidän elämänsä on muuttunut Jeesukseen Kristukseen tutustumisen myötä. Julkaisija IRR-TV, 132 sivua.


Minulle saa lähettää opetusmateriaalin mukana hengellisen kirjasen.

Olen lukenut toimitusehdot (alla) ja tilaan valitsemani tuotteet napauttamalla tilaus-painiketta.

(HUOM Jos lomaketilaus takkuilee, niin tilaa oman sähköpostisi kautta ja lähetä tilaus osoitteeseen tilaukset@opetuslupa.fi)

Toimitusehdot: Tilauksen maksaminen ja toimitus

Saat tilauksen tekemistä seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, missä sinulle ilmoitetaan Tmi Karvatassun pankkitili ja viitenumero, jota käyttäen tilaus tulee maksaa ennakkoon.

Kun kyseisellä viitenumerolla maksettu maksu on tullut Tmi Karvatassun tilille, tilattu aineisto lähtee ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen maksun näkymistä seuraavana arkipäivänä.

Opetuslupakirja ja pienemmät erillistilaukset postitetaan kotiin kannettavassa kirjekuoressa. Posti-/bussiennakkotilauksista ja pakettitilauksista asiakas saa sähköpostiinsa toimitusilmoituksen, jossa kerrotaan lähetyksen seurantatunnus, jonka avulla lähetyksen kulkua voi seurata www.posti.fi tai www.matkahuolto.fi -sivuilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tmi Karvatassu noudattaa markkinoinnissaan kuluttajasuojalakia, jonka mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän palautusoikeus.

Tilattavat tuotteet

B-opetuslupaopetus

Ostettavat tuotteet

 • Opetusluvalla opettamaan 23 € (+toim.kulut, kirje)
 • Opetusluvalla opettamaan kirja + eAutokoululisenssin opettajan kokeen harjoittelua varten 39 € (+toim.kulut, kirje)

     

  • Autokoulun oppikirja + B-lisenssikoodi 39 € (+ toim.kulut, pkt). 

  autokoulun oppikirja

  • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua). Huomaa, että eAutokoulu ei ole vain koeharjoitteluohjelma. Teoriakoeharjoittelun lisäksi eAutokoulu on monipuolinen opiskelu- ja harjoitteluympäristö, sillä siihen sisältyy opetusta tukevia videokursseja ja tasotestejä. Voit katsoa eAutokoulussa oppitunteihin liittyviä opetusvideoita. Kun olet opiskellut jonkin aikaa, voit aloittaa tasotestien tekemisen. Testin perusteella saat opintosuosituksia, mistä aiheista ja miltä oppikirjan sivuilta sinun kannattaa opiskella lisää.
  • Autokoulun työkirja 9 € (+ toim.kulut, kirje).

  autokoulun työkirja

  • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
  • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Bilskolans arbetsbok 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  • Driving School Theory Book + B-License code engl.kielinen 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Driving School Workbook 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (+ toim.kulut, kirje)

Opetuslupa-auton varustus

 • Fixus-opetuspoljin 135 € (+ toim.kulut, pkt). 

   

 • Magneettikolmio 3 € (toim.kulut, kirje)

kolmio

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (+ toim.kulut, kirje)
 • Sisäpeili (tuulilasiin imukupilla asennettava malli) 5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Sivupeili (sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä) 11 € (+ toim.kulut, pkt)
 • Sivupeili (auton peilin reunaan ruuvattava malli)  5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen 15 € (+toim.kulut, kirje) Jos olet hankkinut kaveriltasi käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin, voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.
 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (+toim.kulut, pkt)

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja + päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista 15 € (+ toim.kulut, kirje)

Lue lisää mopo-opetuksesta.

Mopolla liikenteeseen

 • 60 harjoitustehtävää mopo-opettajan (AM120) opetuslupakokeen OL-osioon 6 € (Jos tilaat vain tehtävät, niin toimitus sähköpostin kautta pdf-tiedostona ilman eri toimitusmaksua)
 • Mopo-opetuslupaopetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (Lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
 • Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (+ toim.kulut)
 • Autokoulun Mopo- ja Mopoautokirja + lisenssikoodi eAutokouluun 38 € (+ toim.kulut, kirje) 

 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (+ toim.kulut, kirje) 
 • erillinen mopolisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua) 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä