Yksityishenkilöiden tilaukset

TOIMINTA UUDISTUU! ALE NYT kirjat -40%, muut tuoteet -10%

Opetuslupa.fi -sivusto uudistuu tänä syksynä! Nykyiset palvelut kokevat täyden muodon muutoksen. Siksi nyt sivustolla olevat tuotteet myydään loppuun alehinnoin. Saat myynnissä olevista kirjoista -40 % ja muista tuotteista -10 %.   

Valitse tilattavat tuotteet sekä maksu- ja toimitustapa (ks. vaihtoehdot alla). Voit kopioida haluamasi toimitussisällöt alla olevasta erittelystä. Täydennä yhteystietosi lomakkeeseen huolellisesti. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Valitse tilattavat tuotteet ja kappalemäärä:

B-opetuslupaopetus

 • Opetusluvalla opettamaan -kirja 15 € (alehinta 9 €) (+toim.kulut, kirje)
  Opetusluvalla opettamaan -kirja pitää sisällään perustiedot opetuslupaopetuksen järjestämisestä, B-oppituntien sisällöistä ja ajo-opetuksen järjestämisestä. 120 sivua. Kirjan mukana tulee nelisivuinen päivitysmoniste 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutuksista opetuslupaopetukseen.

  Määrä:

 • Autokoulun työkirja 11 € (alehinta 6,60 €) (+ toim.kulut, kirje)
  Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä harjoituspäiväkirjan pitämiseen. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 69 € (alehinta 62,10 €)
  Yhdellä palvelusetelillä voit suorittaa joko Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittavan 4 tunnin koulutuksen tieliikenteen perusteista (myös englanniksi) tai Pakolliseen riskikoulutukseen sisältyvät 4 teoriaoppituntia (myös englanniksi) Antin Autokoulussa virtuaaliopetuksena. Lisäksi saat käyttöösi kahdeksi vuodeksi sähköisen oppikirjan ja sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten (yli 1000 harjoitustehtävää) sekä mahdollisuuden suorittaa neljä ylimääräistä, vapaaehtoista virtuaalioppituntia teoriaopiskelusi tueksi. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Pluspalveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 109 € (alehinta 98,10 €)
  Pluspalvelusetelillä voit suorittaa molemmat pakolliset teoriaopetuskokonaisuudet (EAS-kurssi ja riskikoulutusteoriaoppitunnit) Antin Autokoulun tarjoamassa virtuaaliopetuksessa. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen oppikirjanja ja sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten (yli 1000 harjoitustehtävää) sekä mahdollisuuden suorittaa neljä ylimääräistä, vapaaehtoista virtuaalioppituntia teoriaopiskelusi tueksi. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 euroa (alehinta 17,40 €) (HUOM! Ale lisenssissä myös -40%)
  Jos tarvitset vain koeharjoittelua, niin osta silloin tämä lisenssi. eAutokoulu on Autokoluliiton julkaisema ohjelma ja sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä (suomen ja ruotsin kielisinä) sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan (koetehtävät suomen-, ruotsin, englannin ja venäjän kielisinä). Lisenssi on henkilökohtainen ja se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Jos tilaat pelkän lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua.

  Määrä:

 • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (alehinta 23,40 €) (+ toim.kulut, pkt)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua.

  Määrä:

 • Bilskolans arbetsbok 11 € (alehinta 6,60 €) (+ toim.kulut, kirje)
  Ruotsinkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä harjoituspäiväkirjan pitämiseen. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

 • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (alehinta 29,40 €) (+ toim.kulut, pkt)
  Venäjänkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua. 

  Määrä:

 • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (alehinta 6,60 €) (+ toim.kulut, kirje)
  Venäjänkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä harjoituspäiväkirjan pitämiseen. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

Opetuslupa-auton varustus

Ostettavat tuotteet

 • PAKETTITARJOUS Fixus-opetuspoljin + sisäpeili + sivupeili + kolmio YHT 145 € (alehinta 130,50 €) (sisältää muut toim.kulut, mutta jos toimitustapa bussiennakko, niin bussiennakkolisä +10 € peritään)
  Pakettiin sisältyvät opetuslupa-autossa tarvittavat varusteet. (Paketissa on oletuksena ruuveilla auton omaan sivupeiliin kiinnitettävä malli, mutta jos haluat aisoilla ja remmeillä kiinnitettävän sivupeilin (lisämaksu +5 €), niin laita siitä sähköpostia.)

  Määrä:

 • Fixus-opetuspoljin  125 € (alehinta 112,50 €) (+ toim.kulut)
  Fixus-poljin on opetuslupa-autoja varten kehitetty poljin. Uudistunut Fixusmalli on entistäkin varmatoimisempi. Uudessa mallissa poljinosa on asennettu valmiiksi rintapeltiä vasten tulevaan rautalevyyn. Tarkemmat kiinnitysohjeet löydät täältä.

  Määrä:

  Magneettikolmio 3 € (alehinta 2,70 €) (toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 180 mm.

  Määrä:

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (alehinta 5,40 €) (+ toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 248 mm.

  Määrä:

 • Sisäpeili 180x55 mm 5 € (alehinta 4,50 €) (+ toim.kulut, pkt)
  Tuulilasiin imukupilla asennettava malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 11 € (alehinta 9,90 €) (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 5 € (alehinta 4,50 €) (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin ruuveilla kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (alehinta 18 €) (+toim.kulut, pkt)
  Jos olet ostanut käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin suojaputken kanssa; voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.

  Määrä:

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja 15 euroa (alehinta 9 euroa) (+ toim.kulut, kirje)
  Liikenneopettaja Ilkka Huimasalon teos mopo-opetusta antaville. 52 sivua. Kirjan mukana tulee päivitysmoniste, missä selvitetään 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutukset mopo-opetuslupaopetukseen (työn alla, toimitetaan jälkilähetyksenä sähköpostiin)

  Määrä:

 • Mopo-opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 69 euroa (alehinta 62,10 euroa)
  Yhdellä palvelusetelillä voit suorittaa Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittavan 4 tunnin koulutuksen tieliikenteen perusteista (myös englanniksi) Antin Autokoulussa virtuaaliopetuksena. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen oppikirjan ja sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (alehinta 0,90 €) (+ toim.kulut)
  Likaa ja vettä hylkivästä pahvista tehty mopo-opetuskolmio.

  Määrä:

 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (alehinta 22,80 euroa) (+ toim.kulut, kirje)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluunOppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 144 sivua. HUOM! eAutokoulussa on mukana myös traktorikortin suorittamiseen valmentavat ruotsinkieliset T-tehtävät.

  Määrä:

 • Erillinen mopolisenssi eAutokouluun 29 euroa (alehinta 17,40 euroa) (HUOM! Ale lisenssissä myös -40%)
  eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä (suomen ja ruotsin kielisinä) sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan (koetehtävät suomen-, ruotsin, englannin ja venäjän kielisinä). Lisenssi on henkilökohtainen ja se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Jos tilaat pelkän lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua.

  Määrä:

Valitse toimitustapa:

pankkiin etukäteen maksettava maksu ja ja sen jälkeen postitus: Pankkimaksulla tilatut tuotteet lähtevät seuraavana päivänä, kun suoritus on tullut tilille.
kirjepostitus postin välityksellä 5 €, pakettitoimitus Matkahuollon välityksellä 10 €.
* tuotteen perässä mainitaan onko kyseessä kirje- vai pakettitoimitus
* jos tilaat samanaikaisesti useampia tuotteita, niin kaikki tuotteet toimitetaan samassa toimituksessa yhdellä toimitusmaksulla
* saat Matkahuollon välityksellä tulevista paketeista tilausvahvistuksen yhteydessä tiedon paketin noutopaikasta (mm. Siwa, Valintalo, Sale, R-Kioski) ja noutopiste lähettää sinulle myös tekstiviestin paketin saapumisesta noutopaikkaan.

bussiennakkolisä +5 €. Jos haluat toimituksen bussiennakolla (paketti maksetaan lähetystä noudettaessa), niin toimitusmaksuun lisätään bussiennakkolisä 5 euroa. Bussiennakkotuotteet lähtevät matkaan tilausta seuraavana arkipäivänä.

Toivotan Sinulle hyviä ajo-opetushetkiä ja lämmintä Armon auringon paistetta elämääsi! Jos ruksaat oheisen ruudun, niin lähetän Sinulle opetusmateriaalin mukana ilmaiseksi ”Elämäsi muutos on mahdollinen” -kirjasen, joka kertoo, mitä siunaus on tarkoittanut eräiden ihmisten elämässä.

”Elämäsi muutos on mahdollinen” on yhteiskristillisissä kaupunkimissioissa käytetty kirjanen, jossa yksityisten ihmisten lyhyitä todistuksia siitä miten heidän elämänsä on muuttunut Jeesukseen Kristukseen tutustumisen myötä. Julkaisija IRR-TV, 132 sivua.


Minulle saa lähettää opetusmateriaalin mukana hengellisen kirjasen.

Olen lukenut toimitusehdot (alla) ja tilaan valitsemani tuotteet napauttamalla tilaus-painiketta.

(HUOM Jos lomaketilaus takkuilee, niin tilaa oman sähköpostisi kautta ja lähetä tilaus osoitteeseen tilaukset@opetuslupa.fi)

Toimitusehdot: Tilauksen maksaminen ja toimitus

Saat tilauksen tekemistä seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, missä sinulle ilmoitetaan Tmi Karvatassun pankkitili ja viitenumero, jota käyttäen tilaus tulee maksaa ennakkoon.

Kun kyseisellä viitenumerolla maksettu maksu on tullut Tmi Karvatassun tilille, tilattu aineisto lähtee ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen maksun näkymistä seuraavana arkipäivänä.

Opetuslupakirja ja pienemmät erillistilaukset postitetaan kotiin kannettavassa kirjekuoressa. Posti-/bussiennakkotilauksista ja pakettitilauksista asiakas saa sähköpostiinsa toimitusilmoituksen, jossa kerrotaan lähetyksen seurantatunnus, jonka avulla lähetyksen kulkua voi seurata www.posti.fi tai www.matkahuolto.fi -sivuilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tmi Karvatassu noudattaa markkinoinnissaan kuluttajasuojalakia, jonka mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän palautusoikeus.

Tilattavat tuotteet

B-opetuslupaopetus

Ostettavat tuotteet

 • Opetusluvalla opettamaan 15 € (+toim.kulut, kirje)​

     

  • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua). 
  • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
  • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Bilskolans arbetsbok 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (+ toim.kulut, kirje)

Opetuslupa-auton varustus

 • Fixus-opetuspoljin 125 € (+ toim.kulut, pkt). 

   

 • Magneettikolmio 3 € (toim.kulut, kirje)

kolmio

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (+ toim.kulut, kirje)
 • Sisäpeili (tuulilasiin imukupilla asennettava malli) 5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Sivupeili (sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä) 11 € (+ toim.kulut, pkt)
 • Sivupeili (auton peilin reunaan ruuvattava malli)  5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen 15 € (+toim.kulut, kirje) Jos olet hankkinut kaveriltasi käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin, voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.
 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (+toim.kulut, pkt)

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja + päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista 15 € (+ toim.kulut, kirje)

Lue lisää mopo-opetuksesta.

Mopolla liikenteeseen

 • Mopo-opetuslupaopetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (Lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
 • Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (+ toim.kulut)
 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (+ toim.kulut, kirje) 
 • erillinen mopolisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua) 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä