TOIMINTA UUDISTUU! ALE NYT kirjat -40%, muut tuoteet -10% (alehinnat yksityishenkilöiden tilaussivulla)

Tilaukset yrityksille

Valitse tilattavat tuotteet sekä maksu- ja toimitustapa (ks. vaihtoehdot alla). Voit kopioida haluamasi toimitussisällöt alla olevasta erittelystä. Täydennä yhteystietosi lomakkeeseen huolellisesti. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Valitse pudotuslinkeistä tilattavat tuotteet ja lisää viestikenttään kappalemäärät, jos tilaat enemmän kuin yhden tuotteen:
(voit käyttää tuotenumeroita tai kopioida alempaa valitsemasi tuotteet)

B-opetuslupaopetus

 • Opetusluvalla opettamaan -kirja 15 € (+toim.kulut, kirje)
  Opetusluvalla opettamaan -kirja pitää sisällään perustiedot opetuslupaopetuksen järjestämisestä, B-oppituntien sisällöistä ja ajo-opetuksen järjestämisestä. 120 sivua. Kirjan mukana tulee nelisivuinen päivitysmoniste 1.7.2018 voimaan tulleen Ajokorttilain vaikutuksista opetuslupaopetukseen.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 69 €
  Yhdellä palvelusetelillä voit suorittaa joko Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittavan 4 tunnin koulutuksen tieliikenteen perusteista (myös englanniksi) tai Pakolliseen riskikoulutukseen sisältyvät 4 teoriaoppituntia (myös englanniksi) Antin Autokoulussa virtuaaliopetuksena. Lisäksi saat käyttöösi kahdeksi vuodeksi sähköisen Autokoulun oppikirjan ja sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten (yli 1000 harjoitustehtävää) sekä mahdollisuuden suorittaa neljä ylimääräistä, vapaaehtoista virtuaalioppituntia teoriaopiskelusi tueksi. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Pluspalveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 69 €
  Pluspalvelusetelillä voit suorittaa molemmat pakolliset teoriaopetuskokonaisuudet (EAS-kurssi ja riskikoulutusteoriaoppitunnit) Antin Autokoulun tarjoamassa virtuaaliopetuksessa. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen Autokoulun oppikirjan, sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten (yli 1000 harjoitustehtävää) sekä mahdollisuuden suorittaa neljä ylimääräistä, vapaaehtoista virtuaalioppituntia teoriaopiskelusi tueksi. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 €
  Jos tarvitset vain koeharjoittelua, niin osta silloin tämä lisenssi. eAutokoulu on Autokoluliiton julkaisema ohjelma ja sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä (suomen ja ruotsin kielisinä) sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan (koetehtävät suomen-, ruotsin, englannin ja venäjän kielisinä). Lisenssi on henkilökohtainen ja se on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Jos tilaat pelkän lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua.

  Määrä:

 • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (+ toim.kulut, pkt)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Oppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua.

  Määrä:

 • Bilskolans arbetsbok 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  Ruotsinkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

 • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  Venäjänkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Oppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 240 sivua. 

  Määrä:

 • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  Venäjänkielinen Autokoulun työkirja tarjoaa valmennusta B-kokeen sanallisiin tehtäviin, ajo-opetuksen tasoarviointeihin sekä ajokortin saamisen jälkeen pidettävän harjoituspäiväkirjan pitämiseen ennen harjoitteluvaiheeseen menoa. Työkirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 34 sivua. 

  Määrä:

Opetuslupa-auton varustus

Ostettavat tuotteet

 • PAKETTITARJOUS Fixus-opetuspoljin + sisäpeili + sivupeili + kolmio YHT 145 € (sis. muut toim.kulut, mutta jos toimitustapa postiennakko, niin postiennakkolisä +10 € peritään)
  Saat nyt edulliseen pakettihintaan kaikki opetuslupa-autossa tarvittavat varusteet. (Paketissa on oletuksena ruuveilla auton omaan sivupeiliin kiinnitettävä malli, mutta jos haluat aisoilla ja remmeillä kiinnitettävän sivupeilin, niin laita siitä sähköpostia.)

  Määrä:

 • Fixus-opetuspoljin 125 € (+ toim.kulut, pkt)
  Fixus-poljin on opetuslupa-autoja varten kehitetty poljin.

  Määrä:

  Magneettikolmio 3 € (toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 180 mm.

  Määrä:

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (+ toim.kulut, kirje)
  Magneettisesta taipuisasta muovimatosta tehty kolmio, joka tarttuu ilman kiinnikkeitä auton peräpeltiin. Ei vahingoita peltiä tai maalipintaa, sivun pituus 248 mm.

  Määrä:

 • Sisäpeili 110x47 mm 5 € (+ toim.kulut, pkt)
  Tuulilasiin imukupilla asennettava malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 11 € (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Sivupeili 5 € (+ toim.kulut, pkt)
  Auton omaan sivupeiliin ruuveilla kiinnitettävä malli.

  Määrä:

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (+toim.kulut, pkt)
  Jos olet ostanut käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin suojaputken kanssa; voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.

  Määrä:

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja + päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista 15 € (+ toim.kulut, kirje)
  Liikenneopettaja Ilkka Huimasalon teos mopo-opetusta antaville. 52 sivua.

  Määrä:

 • Mopo-opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 €
  Lomakkeita toimitetaan vain muun opetusmateriaalin tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (+ toim.kulut)
  Likaa ja vettä hylkivästä pahvista tehty mopo-opetuskolmio.

  Määrä:

 • Palveluseteli Antin Autokoulun järjestämään virtuaaliopetukseen 69 €
  Yhdellä palvelusetelillä voit suorittaa Ensimmäisen ajokortin suorittajalta (EAS) vaadittavan 4 tunnin koulutuksen tieliikenteen perusteista (myös englanniksi) Antin Autokoulussa virtuaaliopetuksena. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen oppikirjan ja sähköiset harjoitusmateriaalit teoriakoetta varten. Tunnille osallistumiseen tarvitaan kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tarkemmat ohjeet saat tilaamisen yhteydessä.

  Määrä:

 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (+ toim.kulut, kirje)  Ruotsinkielinen eAutokoulu sisältää runsaasti opiskelua tukevia monipuolisia videokursseja ja tasotestejä sekä teoriakokeeseen valmentavan Ajokaista teoriakoeharjoitteluohjelmaan. Lisenssi on voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta eAutokouluun. Oppikirjan on julkaissut Suomen Autokoululiitto. 144 sivua. HUOM! eAutokoulussa on mukana myös traktorikortin suorittamiseen valmentavat ruotsinkieliset T-tehtävät.

  Määrä:

Lasku

Tmi Karvatassu käyttää laskutuksessa 2 viikon maksuaikaa.

Huom. Jos lomaketilauksen kanssa on ongelmia, lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@opetuslupa.fi

Tilattavat tuotteet

B-opetuslupaopetus

Ostettavat tuotteet

 • Opetusluvalla opettamaan 15 € (+toim.kulut, kirje)​

     

  • Erillinen lisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua). 
  • Opetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
  • Bilskolans lärobok + B-licenskod 39 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Bilskolans arbetsbok 11 € (+ toim.kulut, kirje)
  • Учебное пособие для автошколы + код B-лицензии  venäjänkiel. 49 € (+ toim.kulut, pkt)
  • Рабочая тетрадь учащегося в Автошколе 11 € (+ toim.kulut, kirje)

Opetuslupa-auton varustus

 • Fixus-opetuspoljin 125 € (+ toim.kulut, pkt). 

   

 • Magneettikolmio 3 € (toim.kulut, kirje)

kolmio

 • Erikoissuuri magneettikolmio (sivun pituus 248 mm) 6 € (+ toim.kulut, kirje)
 • Sisäpeili (tuulilasiin imukupilla asennettava malli) 5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Sivupeili (sivupeiliin aisoilla ja remmeillä kiinnitettävä) 11 € (+ toim.kulut, pkt)
 • Sivupeili (auton peilin reunaan ruuvattava malli)  5 € (+ toim.kulut, pkt)

 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen 15 € (+toim.kulut, kirje) Jos olet hankkinut kaveriltasi käytetyn polkimen, jossa on rispaantunut vaijeri, niin voit ostaa vaihtovaijerin, voit tiedustella myös muita Fixus-polkimen varaosia.
 • Vaihtovaijeri Fixus-polkimeen muovisen suojaputken kanssa 20 € (+toim.kulut, pkt)

Mopo-opetuslupaopetus

 • Mopolla liikenteeseen - ohjeita mopo-opetukseen 2012 -kirja + päivitysmoniste ilmestymisen jälkeisistä lakimuutoksista 15 € (+ toim.kulut, kirje)

Lue lisää mopo-opetuksesta.

Mopolla liikenteeseen

 • Mopo-opetuslupaopetuksessa tarvittavat lomakkeet 0 € (Lomakkeita toimitetaan vain muun tilauksen yhteydessä)
 • Mopo-opetuslupaopetuksessa käytettävä pahvikolmio 1 € (+ toim.kulut)
 • Bilskolans Moped- och Mopedbilsbok + licenskod 38 € (+ toim.kulut, kirje) 
 • erillinen mopolisenssi eAutokouluun 29 € (jos tilaat vain lisenssin, niin toimitus sähköpostin liitteenä ilman eri toimitusmaksua) 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä