Opetuspoljinpaketti + peilit ja takakolmio

Säästät rahaa, kun tilaat tämän tuotteen osana OpetuslupapakettiaOpetuslupapakettia!

Tutustu opetuslupapakettiin

Opetuspoljinpaketti + peilit ja takakolmio

129 

Oplu on laadukas ja luotettava, kotimainen opetuspoljin, jolla ajo-opetus on turvallista ja sujuvaa. Asentaminen on helppoa, eikä edellytä reikien poraamista auton lattiaan. Yksinkertaisen ja käytännöllisen rakenteensa ansiosta Oplu ei vie tilaa ohjaamosta tai haittaa ajamista.
Voit käyttää opetuspoljinta uudelleen myös myöhemmin toisessa autossa. Riittää, kun vaihdat siihen uuden vaijerin.

Poljin asennetaan auton jalkatilassa olevaan vanerilevyyn. Selvästi erottuvaa poljinta ei tule polkaistua vahingossa, eikä se vie jalkatilaa.
Oplu kiinnitetään vanerilevyyn, joka puolestaan kiinnitetään etuistuimen kiinnityspultteihin metallisuikaleilla, näin opetuspoljin pysyy tukevasti paikoillaan. Asentaminen on helppoa ja käy nopeasti. Kerran asennettu Oplu-poljin on myös vaivaton irroittaa ja kiinnittää uudelleen.

Tutustu asennukseen tarkemmin asennusohjeen avulla. Asennusohje toimitetaan myös poljinpaketin mukana.

Voit ostaa poljinpaketin lisäksi myös takakolmion (magneettikiinnitteinen), lisäperuutuspeilin auton sisälle sekä opettajan puoleiseen sivupeiliin kiinnitettävän lisäpeilin (pakollinen).

 

Peilien kiinnitykset

Auton sisäpeili kiinnittyy imukupilla.

Sivupeili kiinnitetään ruuvaamalla opetuslupa-auton omaan peiliin; kiinnitys ei jätä jälkiä auton peiliin.

Opetuspolkimen asennus

Oplu-Polkimen voi asennuttaa paikallisessa autokorjaamossa, mutta sen asentaminen onnistuu myös ohjeiden avulla itse. Mukana toimitetaan asennusohjeet, joihin voit tutustua tästä.

Tarvitsetko myös näitä?